Wie is Kim?

Mijn story

Mijn kinder- en tienerjaren

Als kind wist ik dat ik later graag mensen wilde verzorgen. Daarom koos ik als tiener de richting ‘bejaardenzorg’ en werkte tien jaar als verzorgende in een Woon-en Zorg Centrum. Maar ik voelde dat ik meer in mijn mars had. Ook al hield ik enorm van ‘mijn’ oudjes, toch wilde ik meer doen in en met mijn leven. Dus ik ging op zoek…

vjg-over-kind-zw

Tijd voor een nieuwe weg

Na tien jaar gewerkt te hebben in de zorgsector schoolde ik me om tot schoonheidsspecialiste. Tijd voor een nieuwe weg te bewandelen. Al wist ik van in het begin dat ik geen ‘klassieke’ schoonheidsspecialiste zou worden. Het was een zoektocht met vallen en opstaan en het was zeker niet altijd rozengeur en maneschijn. Maar ik zette door en er ontstond een holistisch instituut namelijk het Voel je goed instituut.

vjg-over-kim2

Mijn essentie

Binnen het Voel je goed instituut neem ik mijn klant mee op een expeditie om zich goed te voelen tot in haar essentie door niet alleen te werken aan de uitstraling van de huid, maar ook door rustig stil te staan bij de emoties en energiedoorstroming. Ik zie de mens als een geheel. We zijn niet alleen een huid, of een maag, of een lever,… we vormen een geheel. Een lichaam, een geest en een ziel. Schoonheid ontstaat niet alleen door een crème te smeren maar door ook door het verzorgen van je binnenkant. Het is een ontdekkingstocht naar jouw Essentie. Het is voorbij oppervlakkigheden gaan om zo je eigen schoonheid te ontdekken vanuit je totale ZIJN.

vjg-kim

Ik geniet …

Enjoy the little things off life is mij op het lijf geschreven. Mijn motto is om van elke dag een fantastische dag te maken. Of me dit altijd lukt? Nee, het leven is met Ups en Downs. Ook ik ervaar deze. Soms is een down moment voor mij een tijdje om me terug te trekken. Naar binnen in mezelf te keren, gaan kijken en voelen wat er leeft in mij. Ik geniet van het samenzijn met Hans en of vrienden, de dagelijkse bezoekjes en komen etentjes van mijn buiten poesjes die ik zo graag zie genieten van hun maaltijd en hun spelen met elkaar… Ik ben dankbaar.

vjg-over-kim

De mannen in mijn leven

Het zijn er niet zoveel 😉 maar 2 zijn er ontzettend belangrijk voor mij. Hans, mijn echtgenoot en ons hondje BO. Mijn 2 schatten. De tijd die we samen doorbrengen zijn voor ons ‘heilig’. Genieten van en met elkaar is dan ook Q-time.

Mantra van het voel je goed instituut
Voel je goed, leef je leven en geniet van jouw Expressie, Emotie, Energie… elke dag opnieuw!

vjg-kim-hans

Onze visie

Visie

In onze huidige maatschappij leven we steeds meer vanuit ons hoofd in plaats van vanuit ons hart. Hierdoor verliezen we soms de voeling met onszelf en geraken we ver verwijderd van wat echt belangrijk is. Bij Voel je goed instituut wil ik vrouwen helpen om voorbij deze oppervlakkigheid te gaan en te zorgen dat ze hun schoonheid kunnen ontdekken vanuit hun totale zijn. Want schoonheid gaat niet alleen over het smeren van crèmes voor een mooie buitenkant maar vooral over het verzorgen van je mooie binnenkant. In plaats van te streven naar perfectie laat ik je in mijn Voel je goed instituut helemaal op adem komen zodat je dichter bij jezelf komt. Ik ben ervan overtuigd dat je pas in totaliteit kan stralen als je in alle rust ook aandacht besteedt aan het verzorgen van je emoties en energie.

vjg-favicon

Onze missie

Missie

Als energetisch schoonheidsspecialiste specialiseerde ik mij in mijn Voel je goed instituut in de Holistische Esthetiek. Hierbij neem ik jou tijdens je gelaats- of lichaamsbehandeling graag mee op een expeditie die verder gaat dan de buitenkant. Ik werk niet alleen aan je huid, maar sta ook in alle rust stil bij je essentie of met andere woorden je onderliggende emoties en energiestroming. Ik ben er zelfs van overtuigd dat het ene niet zonder het andere kan om echt te gaan stralen. Je emoties en energie hebben vaak een grotere invloed op de buitenkant dan je zou vermoeden. Door stil te staan bij wat er binnen in jou leeft, pakken we samen een dieper niveau mee zodat je echt met een totaal goed gevoel naar buiten kan stappen. Want schoonheid ontstaat door meer dan alleen een mooie expressie, maar ook door je onderliggende emotie en energie.

vjg-kim