Emotie

Hoofd-, Schouder- en Gelaatsmassage

Het geheim van je goed voelen is emotioneel evenwicht

Hoe je hoofd, nek en schouders aanvoelen vertelt veel over hoe we ons voelen. Denk maar aan verkrampingen en pijn. In het gelaat zie je spanning, diepe groeven, donkere kringen of een vale huid,… het zijn allemaal verhalen van onze innerlijke leefwereld. Vaak een gevolg van ons druk en gejaagd leventje! Geef jezelf eens een heerlijke ontspannende hoofd,- schouder- en gelaatsmassage cadeau! Een ontlading voor heel je lichaam.

Verloop

  • Intake gesprek
  • Berekenen van je bioritme
  • Hoofd-, nek-, schouder- en gelaatsmassage volgens de voel je goed methode.

Tijdens de massage gaan we in stilte en we werken met de etherische kleur- en licht oliën van Inge Cox. Deze oliën werken op 4 niveaus

  • Fysiek
  • Energetisch
  • Mentaal
  • Spiritueel

Prijs

Voor deze helende massage betaal je 50 euro incl. 1 olie voor je thuis verder te ondersteunen.

Ik reserveer graag mijn afspraak online

Tijdens de massage gaan we in stilte en we werken met de etherische kleur- en licht oliën van Inge Cox.

“Corrigeer je energiebalans
Corrigeer vreugde, passie en gezondheid
iedere dag in slechts enkele minuten”

Inge Cox

Geen standaardverzorgingen bij Voel je goed instituut. Al heel lang had ik last van spanningshoofdpijn en nekklachten door stress situaties. De gesprekken met Kim en haar hoofd en gelaatsmassages geven me telkens weer ontspanning. Ze maakt mijn hoofd ‘leeg’, ze weet de pijnlijke plaatsjes te behandelen met haar gouden handen. De behandeling was met momenten even gevoelig, maar wat een gevoel achteraf… Ik voelde mijn rugzakje dat ik meedroeg letterlijk lichter worden, zelfs na de eerste behandeling.

Veronique uit Herentals