Emotie

Chakratherapie

Kracht en verbinding door kleur- en licht

Chakra’s… voor sommige is het zweverig en voor anderen is het een normale benadering. Vanuit onze chakra’s vertrekt heel wat energie naar buiten, maar er komt ook energie terug naar binnen. Zelfs esthetische problemen worden gelinkt worden aan chakra’s.

De huid is het orgaan dat verbonden is met ons energiesysteem en weerspiegelt wat er in ons innerlijke leeft. Met behulp van de kleur- en lichttherapie gaan we op een zachte manier ontspannen.

Om te voorkomen dat je lichaam opnieuw beroofd wordt van energie door de constante sluimerende spanningen gaan we door deze verzorgingen en etherische oliën van Inge Cox je expressie, emotie en energie versterken zodat stress steeds minder effect op je gaat hebben.

Hoe werkt dit

Door de juiste kleur in te stralen op een energiepunt of chakra gaan we je zelfhelend vermogen van je lichaam stimuleren. Dit is een holistische, pijnloze, rustgevende en helende verzorging.

Een behandeling is goed, een kuur van minimum 5 behandelingen is aan te raden als je wil transformeren naar meer uitstraling, een positieve gemoedstoestand en een goede energiedoorstroming.

Verbinding met jezelf

Deze chakra- en kleurtherapie is een helende en holistische verzorging die je doet verbinden met je mooie JIJ. Stap voor stap…

Prijs

Voor een chakra- lichttherapie betaal je 50 euro per behandeling. Voor een kuur van 5 behandelingen betaal je 200 euro inclusief een kleur- en lichtolie voor thuisgebruik.

Ik reserveer graag mijn afspraak online

7 chakra’s – 7 kleuren

  • Stuit- of eerste chakra: rood (gezondheid)
  • Sacrale chakra: oranje (emoties)
  • Plexus solaris of zonnevlecht: geel (denken)
  • Hartchakra: groen (liefde)
  • Keelchakra: blauw (communicatie)
  • Voorhoofdchakra of derde oog: indigo (intuïtie)
  • Kruinchakra: violet (zelfbewustzijn, verbinding).

Kim kan ontzettend goed luisteren en aanvoelen. Zo stelt ze een behandeling voor aan mijn noden op dat moment. Na mijn kleur en licht behandeling voel ik me telkens herboren, dank je Kim

Rita uit Noorderwijk