Emotie

Lichaams behandelingen

vjg-home-emotie

Anti-stress, doorstroming en verbinding

Massage, inzicht en verbinding staan in het middelpunt van onze behandelingen. De aanrakingen, de natuurlijke en krachtige geuren laten je lichaam en geest ontwaken. Door de Voel je goed methode die gebaseerd is op de Oosterse filosofie wordt je levensenergie of Qi gestimuleerd. Deze methode bekrachtigt het zelfhelende vermogen van je expressie, emotie en energie.

Je levensenergie of Qi moet goed kunnen stromen. Zo kunnen verkrampingen, blokkades, spanningen en stress verminderen, en zelfs verdwijnen.

Zowel onze hoofd-, nek-, schouder- en gelaatsmassage als de chakratherapie zijn gebaseerd op  onze unieke Voel je goed methode.

  • Meer balans ervaren
  • Genieten van het leven
  • Jezelf centraal zetten
  • Je goed in je vel voelen
  • Jezelf niet verliezen in de rush van het leven
  • Minder spanning, meer ontspanning
  • Inzichtelijk communiceren met jezelf
  • Meer passie in je leven

Kleurenpunctuur

Stimuleer je goed voelen met kleurenpunctuur, een volledig pijnloze ontspannende en holistische therapie.

Chakratherapie

Door de juiste kleur in te stralen op een energiepunt of chakra gaan we je zelfhelend vermogen van je lichaam stimuleren.

Volle maan arrangement

Een week voor en een week na volle maan boek je deze behandeling voor een extra energieboost.

Lichaams-behandeling ‘Harmonie’

Oosterse lymfedrainage voor het beter afvoeren van afvalstoffen en toxines.

Lichaams-behandeling ‘Essentie’

Ben je klaar voor een energetische opkuisbehandeling?  Deze serie van 3 behandelingen is intensief maar brengt je Yin en Yang in evenwicht

Voel je goed instituut heeft haar naam niet gestolen. Zodra ik binnenkom, voel ik de positieve energie. De ontvangst is hartelijk en de behandeling buitengewoon zalig. Het afsluitmoment is even belangrijk voor mij. Dat kopje koffie maakt de ervaring compleet.

Griet uit Morkhoven
vjg-kim

Voel je goed instituut

Als energetisch schoonheidsspecialiste specialiseerde ik mij in mijn Voel je goed Instituut in de Holistische Esthetiek. Hierbij neem ik jou tijdens je gelaats- of lichaamsbehandeling graag mee op een expeditie die verder gaat dan de buitenkant. Ik werk niet alleen aan je huid, maar sta ook in alle rust stil bij je essentie of met andere woorden je onderliggende emoties en energiestroming.