Expressie

Gelaatsbehandeling ‘Essentie’

Moments For Happiness

Emoties… ze overvallen je, veranderen je, kunnen je helen maar ook ziek maken wanneer er een disbalans is. Emoties versterken of verzwakken het immuunsysteem en dat is één van de belangrijkste factoren voor een goede gezondheid.

Verbinding tussen hemel en aarde

Bij deze holistische verzorging wordt geblokkeerde energie losgemaakt en positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Het geeft je een maximaal resultaat op vlak van je Expressie, Emotie en Energie! Door de energetische hand- en voetmassage met de biostimulatie (massage en trillingen) wordt de verbinding tussen hemel en aarde versterkt en of herstelt.

5 positieve emoties

Tijdens het intake gesprek laat ik je zintuigen prikkelen en ga jij zelf kiezen voor welke positieve emotie jij wil gaan tijdens je verzorging.

Aan de hand van jouw keuze (energie en emotie) wordt de behandeling samengesteld. Kleur en lichttherapie, lymfedrainage, acupressuurmassage, energetische elementenmasker, hand- en voetmassage en biostimulatie wordt verweven in één behandeling.

Een helende en transformerende behandeling waarbij je je sterk, krachtig en goed in je vel voelt. Je gaat met een opgeladen gevoel en een nieuwe JIJ naar buiten.

Verwentijd

Deze verzorging heeft een verwentijd van 90 minuten

Prijs

Voor deze gelaatsbehandeling Essentie betaal je 95 euro

Ik reserveer graag mijn afspraak online

Hout = zelfvertrouwen
Vuur = vreugde
Aarde = creativiteit
Metaal = alles is goed
Water = zen

Bij Kim is het puur genieten en verwennerij, je komt opgeladen en vol energie terug buiten. Kim kijkt verder dan het gezicht waardoor het een behandeling is op maat en een ware weldaad! Echt een aanrader!

Chantal uit Balen