Expressie

Gelaatsbehandeling ‘Essentie’

Optimaliseer je innerlijke levenskracht

Vermoeidheid, gebrek aan zelfvertrouwen, spanningen en stress, boosheid en frustratie, verdriet, angst, moeilijk kunnen loslaten, energie tekort,… allemaal emoties die ons uit balans brengen.

Gelaatsbehandeling Essentie geeft je een intense zintuiglijke ervaring door de sterke werking op heel je systeem, zowel op je expressie (huid), je emoties en energiedoorstroming.

 

Het openen van lichaam en geest door middel van de zintuigen

Alvorens we starten ga ik je zintuigen prikkelen, door kleuren en geuren. De natuurlijke, krachtige geuressences laten lichaam en geest ontwaken waardoor positieve gedachten worden gestimuleerd.

Vitale energie en emotionele balans

Door middel van lymfedrainage, kleur- en lichttherapie en biostimulatie (trillingen en massage) komt er openheid in heel je lichaam. Het doet de energie stromen in je gelaat, hoofdhuid en gans je lijf.

Een helende en transformerende behandeling waarbij je je sterk, krachtig en goed in je vel voelt. Je gaat met een opgeladen gevoel en een nieuwe JIJ naar buiten.

Verwentijd

Deze verzorging heeft een verwentijd van 90 minuten

Prijs

Voor deze gelaatsbehandeling Essentie betaal je 95 euro

Ik reserveer graag mijn afspraak online

Hout = zelfvertrouwen
Vuur = vreugde
Aarde = creativiteit
Metaal = alles is goed
Water = zen

Zoals altijd wanneer ik bij Voel je goed instituut binnen kom voel ik me al tot rust komen, de sfeer, de muziek, het gesprek met Kim én natuurlijk de gelaatsbehandeling. Een onbeschrijflijk gevoel van innerlijke rust, inzicht en een energiegolf met een instant goed gevoel.

Daisy uit Olen