Expressie

Gelaatsbehandeling ‘Essentie’

Optimaliseer je innerlijke levenskracht

Vermoeidheid, gebrek aan zelfvertrouwen, spanningen en stress, boosheid en frustratie, verdriet, angst, moeilijk kunnen loslaten, energie tekort,… allemaal emoties die ons uit balans brengen.

Gelaatsbehandeling Essentie is een verjongende behandeling die openheid geeft, doorstroming en verbinding binnen heel je lichaam. Healing voor je buitenste én je binnenste lagen.

 

Het openen van lichaam en geest door middel van de zintuigen

Alvorens we starten ga ik je zintuigen prikkelen, door kleuren en geuren. De natuurlijke, krachtige geuressences laten lichaam en geest ontwaken waardoor positieve gedachten worden gestimuleerd.

Vitale energie en emotionele balans

Door middel van lymfedrainage, kleur- en lichttherapie en biostimulatie (trillingen en massage) komt er openheid in heel je lichaam en stimuleert het je zelfhelend vermogen.

“Als je straalt ben je op je mooiste en je bent op je mooist wanneer je straalt.” Je energie zit in een FLOW, zo voel je de verbinding met je eigen IK, je omgeving en dat wat je lief is.
Het bekrachtigt niet alleen je Expressie, maar ook je Emotie en Energie, de diepere lagen van je lichaam.

Verwentijd

Deze verzorging heeft een verwentijd van 90 minuten

Prijs

Voor deze gelaatsbehandeling Essentie betaal je 95 euro

Ik reserveer graag mijn afspraak online

Hout = zelfvertrouwen
Vuur = vreugde
Aarde = creativiteit
Metaal = alles is goed
Water = zen

Het was een zalige ervaring en kwam er precies herboren en helemaal ontspannen buiten. Kim is een lieve en zeer aangename dame die weet waar ze mee bezig is.  Het is geen klassieke gelaatsverzorging maar een echte aanrader! Zeker eens proberen.

Paola uit Herentals