Expressie

Gelaatsbehandeling ‘Essentie’

Moments For Happiness

Emoties… ze overvallen je, veranderen je, kunnen je helen maar ook ziek maken wanneer er een disbalans is. Emoties versterken of verzwakken het immuunsysteem en dat is één van de belangrijkste factoren voor een goede gezondheid.

Maximaal resultaat

Bij deze verzorging wordt geblokkeerde energie losgemaakt en positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Het geeft je een maximaal resultaat op vlak van je Expressie, Emotie en Energie!

5 positieve emoties

Deze holistische verzorging geeft een fijne ervaring voor je expressie, emotie en energie.

Tijdens het intake gesprek laat ik je zintuigen prikkelen en ga jij zelf kiezen voor welke positieve emotie jij wil gaan tijdens je verzorging.

Aan de hand van jouw keuze wordt er volgens dat element gewerkt. Kies je voor zelfvertrouwen, het hout element, dan gaan we werken met groen licht, trillingen op de energiepuntjes die hierbij horen, groene phyt’ether (energetisch serum) en het groene kleimasker. Een heerlijke verzorging waar je met een opgeladen gevoel en een nieuwe JIJ naar buitenstapt.

Verwentijd

Deze verzorging heeft een verwentijd van 90 minuten

Prijs

Voor deze Gelaatsbehandeling Essentie betaal je 87,5 euro

Ik reserveer graag mijn afspraak online

Hout = zelfvertrouwen
Vuur = vreugde
Aarde = creativiteit
Metaal = alles is goed
Water = zen

Zoals altijd wanneer ik bij Voel je goed instituut binnen kom voel ik me al tot rust komen, de sfeer, de muziek, het gesprek met Kim én natuurlijk de gelaatsbehandeling. Een onbeschrijflijk gevoel van innerlijke rust, inzicht en een energiegolf met een instant goed gevoel.

Daisy uit Olen