Expressie

Gelaatsbehandelingen

vjg-home-expressie-2

Een gelaatsbehandeling die verder gaat dan alleen je buitenkant?

Als specialiste in de Holistische Esthetiek en Energie (SHE mentor) werk ik niet alleen aan je huid, maar sta ik in alle rust stil bij de essentie: je onderliggende emoties en energiedoorstroming. Want volgens mij kan het ene niet zonder het andere als je écht wilt stralen.

Stralend vanbinnen, in harmonie vanbuiten

Bij Voel je goed instituut wil ik jou helpen om voorbij de oppervlakkigheid te gaan en ervoor te zorgen dat je je schoonheid kunt ontdekken vanuit je totale zijn. Want schoonheid gaat niet alleen over crèmes smeren voor een mooie buitenkant, maar vooral over je mooie binnenkant verzorgen.

Beleef de unieke voel je goed methode

Massage en inzicht staan in het middelpunt van onze holistische Voel je goed verzorgingen. De methode bestaat uit speciale massagegrepen die geïnspireerd zijn op de Oosterse behandelingswijze; reflexzonemassage, acupressuur, bindweefselmassage, chakra’s en energiedoorstroming. Je levensenergie of Qi moet goed kunnen stromen. Zo kunnen verkrampingen, blokkades, spanningen en stress verminderen, en zelfs verdwijnen.
Het is een liefdevolle methode die je expressie, emotie en energie bekrachtigt.
Zo krijgt elk bezoek aan Voel je goed instituut een bijzondere betekenis.

Volgens de Traditionele Chinese Gezondheidsleer

De behandelingen binnen Voel je goed instituut zijn geen klassieke gelaatsverzorgingen. Deze zijn geïnspireerd volgens de Traditionele Chinese Gezondheidsleer, met de vijf elementen. Hout, vuur, aarde, metaal en water.
Bij de behandelingen maken we gebruik van de energetische lymfedrainage, kleurentherapie, biostimulatie en spierstimulatie.

  • Rustig en natuurlijk verouderen
  • Energieke uitstraling en glow
  • Huidverbetering
  • Naturel look
  • Minder gevoeligheden ervaren
  • Terug gezien worden
  • Een zuivere en egale huid
  • Onvolmaaktheden aanpakken

Gelaatsbehandeling ‘Harmonie’

Bij harmonie gaan we vooral aan de slag aan de hand van het bioritme en de gelaatsdiagnose. Aan de hand wat IK zie en hoor van jou wordt de behandeling afgestemd. Hier ligt de nadruk vooral op het harmoniseren.

Gelaatsbehandeling ‘Essentie’

Bij essentie ga je zelf kiezen welke gelaatsbehandeling je krijgt. Je kiest zelf een geur en een positieve emotie. Ik stem de behandeling daarop af.

Ik voel me sterker en beter in mijn vel na de chakratherapie. Het was ook even doorzetten zoals Kim van in het begin vertelde. Het is letterlijk oude bagage loslaten om het nieuwe toe te laten. Een aanrader voor iedereen die zich gewoon GOED wilt voelen

Vera Noorderwijk
vjg-kim

Voel je goed instituut

Als energetisch schoonheidsspecialiste specialiseerde ik mij in mijn Voel je goed Instituut in de Holistische Esthetiek. Hierbij neem ik jou tijdens je gelaats- of lichaamsbehandeling graag mee op een expeditie die verder gaat dan de buitenkant. Ik werk niet alleen aan je huid, maar sta ook in alle rust stil bij je essentie of met andere woorden je onderliggende emoties en energiestroming.