Energie

Berekenen Bioritme ‘Essentie’

Dit houdt in

  • Deze consultatie gaat nog een laagje dieper, tot je Essentie
  • Berekenen van je Bioritme zoals bij Harmonie consultatie
  • Berekenen van je Chinese Astrologie (verdiept): hier komt de jaarenergie erbij. Wat is er dat jaar voor jou belangrijk, waar moet je op letten, wat zijn de mogelijkheden, wat zijn je clashmaanden, welke gelukspilaar is er actief en wanneer komt er een overgang
  • Wil je op een bewuste manier je activiteiten inplannen, rekening houdend met de energie van het jaar en je eigen flow
  • Wat is je persoonlijke kracht en hoe kan je die aanspreken en inzetten volgens de Spirituele Feng Shui
  • Een consultatie van max. 2,5 uren met uitgebreid naslagwerk dat je ten alle tijde kan raadplegen. Kan ook via Skype.

Prijs: 199 euro
Berekenen van je Bioritme is geen toekomstvoorspelling of waarzeggerij. Dit is gebaseerd op eeuwenoude wijsheden uit de Oosterse filosofie. 

In het begin vond ik het wat raar, al die energie verhalen… tot ik het zelf kon ervaren. Kim wist me helemaal mee te nemen in het verhaal van het Bioritme waar ze met zoveel passie en to the point over vertelt, zonder hocus pocus. Tijdens het Essentie consult kreeg ik instant inzichten over mezelf, mijn job die ik niet graag deed en toch maar bleef doen, waarom mijn lichaam met momenten protesteerde en hoe het kwam dat ik dezelfde relaties aantrok in mijn leven. Ik ging naar buiten met glasheldere inzichten over mezelf en mijn leven. Mijn eigen innerlijke kracht ontdekken is een verrijking en de tips pas ik gretig toe. Ik heb ondertussen al heel wat mensen doorgestuurd! Bedankt, Kim voor je inzichten!

Marleen uit Noorderwijk